Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

A venit timpul sa schimbi acoperisul

 A venit timpul sa schimbi acoperisul

Durata medie a unui acoperis este de 50 de ani, iar dupa aceasta perioada trebuie sa va ganditi la o investitie in ceea ce priveste schimbarea acoperisului.

Dar, surprize pot aparea si daca acoperisul are doar cativa ani si din cauza intemperiilor s-a uzat.

Cel mai indicat este sa incepeti o lucrare de inlocuire a invelitorii in timpul anotimpului cald, pana spre sfarsitul toamnei. O astfel de lucrare poate dura intre o saptamana si o luna, in functie de complexitatea lucrarii, de conditiile meteorologice si, mai ales, de profesionalismul si seriozitatea echipei de montaj.

Nu se poate face nicio lucrare de inlocuire a acoperisului fara ajutorul unei echipe specilizate. Aceasta lucrare este pe termen lung si trebuie realizata de persoane specalizate, deoarece acoperisul este elementul care incheie constructia si care o protejeaza. Daca va place sa petreceti cat mai mult timp pe santier, este bine sa asistati la tot ce face echipa specializata.

Nu trebuie facut rabat la calitate!

Atunci cand inlocuiti acoperisul, prima operatiune este decopertarea celui vechi. Calitatea materialelor si a accesoriilor trebuie sa fie superioara.

 

Sursa: www.casamea.ro

Sursa foto: www.casamea.ro


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult