Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisul ca si cultura

 Acoperisul ca si cultura

Inca nu am atins nivelul la care sa constientizam importanta acoperisului bine realizat. Din pacate pastram suma de bani cea mai mica pentru a reface sau construi un acoperis. Nu intelegem ca acoperisul formeaza un ansamblu, un sistem functional si ca, de fapt, reprezinta protectia investitiei facute in realizarea unui proiect de construire, fie el rezidential sau industrial.

Nu avem cultura acoperisului. Cautam de fiecare data preturi, culori - si totul pe fuga - intre momentul turnarii unei placi intre etaje si alegerea gresiei din bucatarie. Nu ii oferim timp acoperisului nostru. Nu cerem sfaturi. Nu vrem sa il personalizam.? Nu stim sa il facem sa vorbeasca despre noi.

Credem ca a sosit timpul sa ne intoarcem spre calitate, spre frumos, spre durabilitate, spre investitii facute cu responsabilitate.
Trebuie sa schimbam tiparele carora le suntem tributari de atatia ani. Stim ca se poate. Chiar si la acoperisuri.
in

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult