Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisul faltuit

 Acoperisul faltuit

Acoperisul faltuit reprezinta o solutie veche, adaptata perfect la cerintele arhitecturale de astazi. Acest tip de acoperis este obtinut prin folosirea  panourilor lungi de tabla faltuita ca si material pentru realizarea invelitorii. Detinand  valente arhitecturale si estetice deosebite, acoperisul faltuit se poate monta atat pe cladiri vechi, de patrimoniu, cat si pe proiecte noi, ultramoderne.

Acoperisul faltuit poate fi realizat din materiale precum titan – zinc, cupru, otel special prevopsit, adaptandu-se perfect oricarei forme structurale, oricaror cerinte de siguranta in exploatare si desigur, oricaror cerinte de ordin estetic.

Cel mai sigur sistem de invelitoare existent, acoperisul faltuit nu necesita cheltuieli si eforturi suplimentare pentru intretinere, comportand-se excelent la actiunea diversilor factori, mecanici si de mediu.

Acoperisul faltuit poate constitui nota de arta conferita unui proiect de constructie rezidential, comercial sau industrial.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult