Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Cum sa alegi cea mai buna firma pentru un proiect de acoperis

 Cum sa alegi cea mai buna firma pentru un proiect de acoperis

Acum ca vremea incepe sa se incalzeasca odata cu venirea verii, poti fi in cautarea unor modalitati de imbunatatire a aspectului casei. Deoarece este sezonul amenajarilor, poti incepe cu un proiect de acoperis. Nu iti poti imagina cat are de indurat acoperisul casei pe parcursul unui an. Multe persoane nu observa astfel de probleme decat in momentul in care apar scurgeri prin anumite locuri. Atunci este momentul in care lucrurile incep sa devina costisitoare. In loc sa vedeti cum cresc facturile la energie, mai bine contractati cat mai curand o firma specializata in acoperisuri.

 

Atunci cand acoperisul casei tale are nevoie de reparatii, nu ar trebui sa astepti pana cand situatia ajunge critica. Inspectii regulate ale acoperisului in fiecare an te pot ajuta sa identifici micile probleme si sa le rezolvi la timp. In loc sa cheltuiesti o suma enorma de bani atunci cand este mult prea tarziu, mai bine o suma mai mica si vei fi mult mai linistit. Contracteaza o firma specializata sa inspecteze casa la momentul potrivit.

 

Ia in considerare faptul ca nu poti angaja pe orice sa faca aceasta treaba. Firma de acoperisuri trebuie sa fie asigurata si licentiata si sa aibe cativa ani buni de experienta in proiecte de acoperis. Cea mai buna modalitate de a afla cat mai multe despre firma pe care o vei angaja este sa cauti cat mai multe informatii online, sa intrebi rudele si prietenii si sa intrebi ce fel de proiecte au mai efectuat. Odata ce ai verificat referintele acesteia, trebuie sa ceri un cost estimativ pentru serviciile oferite. Nu presupune faptul ca daca alegi cel mai ieftin furnizor, vei avea parte de cea mai buna lucrare.

 

Este nevoie de mult timp alocat atunci cand alegi firma care se va ocupa de proiectul acoperisului, iar casa ta reprezinta o investitie de durata. Daca alegi prost, te vei trezi ca o sa platesti mult mai multi bani pe parcurs, pentru repararea eventualelor stricaciuni, pentru o lucrare prost realizata.

 

Inainte sa angajezi orice specialist in acoperis, trebuie sa intelegi detaliile si ce va contine proiectul si sa ceri clarificari, in cazul in care sunt lucruri pe care nu le intelegi. Toate detaliile proiectului de acoperis trebuie mentionate in contract. Acest lucru include detaliile despre plata, programul de lucru si materialele folosite.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult