Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Totul despre acoperisul faltuit

 Totul despre acoperisul faltuit

Acoperisul faltuit este utilizat in numeroase parti ale lumii si este din ce in ce mai iubit si de romani.

Tabla faltuita nu este o inventie noua, din contra este vizibila pe acoperisul multor cladiri din secolele XVIII si XIX, dar se integreaza perfect si in decorul constructiilor moderne. In zilele noastre, materialul acesta se impune prin durabilitate si aspect deosebit.

Tabla plana trece printr-un proces de dubla faltuire, iar conditia pentru obtinerea unui produs viabil este calitatea materialului prelucrat.

Foile de tabla moderne, dintr-un otel special, sunt astazi imbracate pe ambele fete in diverse straturi de protectie, asigurand atat rezistenta cat si un aspect estetic deosebit. Specialistii spun ca exista invelitori faltuite care pot fi montate pe pante ale acoperisului ce coboara chiar pana la 3,5 grade. Nu va faceti probleme, falturile nu se deschid dupa montare.

Acoperisul de acest tip se fixeaza cu ajutorul clemelor mobile si fixe si sunt foarte sigure. Durata de viata a acestui tip de acoperis este mare si nu exista niciun risc ca acesta sa se desprinda din cauza furtunilor, zapezilor sau a vanturilor.


Sursa: www.casamea.ro
Sursa foto: www.casamea.ro


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult