Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

4 idei de acoperisuri pentru living cu lucarna

4 idei de acoperisuri pentru living cu lucarna

Un acoperis cu lucarna constituie o alegere inspirata pentru o constructie moderna, plina de stil. Intr-un living, o lucarna asigura o cantitate apreciabila de lumina naturala si realizeaza un efect optic deosebit.

In constructiile moderne, acoperisurile cu lucarna sunt foarte populare datorita functiei lor estetice, dar si a celei practice. Una dintre cele mai placute modalitati de a petrece o seara in living room este sa privesti cerul de pe canapea, prin fereastra de deasupra capului. In stilurile ecologice de constructie si amenajare a locuintelor, acoperisurile cu lucarna sunt considerate o alegere potrivita.

Lucarna asigura o ventilatie naturala si lumineaza colturile intunecate ale livingului fara sa mai fie nevoie de sursele conventionale de energie.

Iata cateva idei de acoperisuri pentru living cu lucarna:

 

1. Living room cu lucarna centrala

Intr-un living room cu ferestre de sticla pana in podea, impresia de spatiu aerisit, in comuniune cu natura, este creata atat de geamurile mari, cat si de lucarna din tavan. In acest fel, lumina naturala patrunde in incapere din doua directii diferite. Lucarna asigura si ventilatia naturala a incaperii.


2. Living room clasic

Intr-un living room clasic, canapeaua si locurile de stat jos sunt puse in jurul centrului multimedia. Mobilierul inchis la culoare contrasteaza placut cu peretii deschisi. Cand nu exista ferestre obisnuite in incapere, lumina naturala este asigurata de o lucarna din acoperis. Aceasta deschide spatiul si creeaza efect de adancime.

3. Living room cu tavan din lucarne

Ferestrele din plafon creeaza un efect remarcabil. Un astfel de tavan inedit, construit din lucarne, cu spoturi luminoase, deschid camera, asigurand o cantitate maxima de lumina. Cantitatea de lumina din tavan se adauga celei asigurate de randurile de ferestre. In acest fel, living room-ul pare deschis in toate partile.

4. Lucarna pentru plante

Intr-o locuinta moderna, plantele pot avea propriul lor loc in spatiul interior. O serie de lucarne in acoperis asigura lumina potrivita pentru ca aceste plante sa se dezvolte in casa, fiind ferite de vant si intemperii.


Sursa: www.acasa.ro
Sursa foto: trendzona.com

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult