Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperis din tigla metalica

Acoperis din tigla metalica

Fiecare persoana isi aduce aminte de casa bunicii cu jgheaburi vechi si tuburi de tabla simpla care niciodata nu rezistau in fata ploilor torentiale, distrugand fatada casei. Insa tehnica a cunoscut o evolutie indelungata si in privinta acestor accesorii. Astazi jgheaburile si burlanele reprezinta elemente care definesc eleganta, profesionalismul si adaptarea la modernism a caselor.

Pentru a fi multumiti de casa noastra toate sistemele trebuie alese in concordanta cu modelul casei si este bine sa detinem informati in ceea ce priveste ultimele aparitii pe piata in materie de accesorii.

In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva lucruri care conteaza pentru a dispune de un acoperis fara cusur.

Pentru a va bucura de un acoperis pentru care sa nu va ingrijorati optati pentru un sistem ce dispune de protectie anticoroziva. In cele din urma acest lucru este intalnit la tigla metalica datorita specificatiilor tehnice  de care se tin cont in timpul fabricarii. Tigla metalica si jgheaburile obligatoriu trebuie sa fie realizate din materiale durabile ce le confera rezistenta impotriva factorilor naturali.

De obicei otelul este principalul material din care se produc aplicandu-se deasupra un strat protector de vopsea. Aceasta tratare cu vopsea ajuta la marirea rezistentei anticoroziune avand de asemenea si rezistenta la zgariere intamplatoare. Garantia ocupa si ea un loc important care asigura ca am achizitionat un produs original si increderea din partea furnizorului.

Pentru ca acoperisul sa reziste indiferent de vreme tigla metalica si sistemul de jgheaburi trebuie sa fie din categoria celor mai rezistente deoarece constructia unei  case  necesita seriozitate pentru ca  reprezinta o investitie  pe termen indelungat.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult