Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisul casei noastre

Acoperisul casei noastre

Acoperisul unei case trebuie ales inainte de demararea constructiei. Alegerea materialelor pentru un acoperis este o decizie importanta care trebuie luata doar dupa ce am consultat un specialist. In prealabil insa, este indicat sa vedem ce este disponibil pe piata.

Cele mai populare materiale pentru acoperisuri sunt: tigla ceramica, tigla metalica, tabla faltuita, tigla beton etc. Cand construim un acoperis este bine sa ne sfatuim cu proiectantul casei si sa fim deschisi la sfaturile acestuia. Calitatea si durabilitatea materialelor din care este alcatuit un acoperis sunt extrem de imporante atunci cand vorbim despre rezistenta casei.

Aspectul unei constructii este, de asemenea, foarte important, motiv pentru care trebuie sa fim atenti ce acoperis, tip de invelitoare alegem pentru casa. Totodata, amenajarea podului unui acoperis necesita o atentie deosebita. Podul poate fi transformat intr-un spatiu perfect pentru depozitarea obiectelor sau poate fi transformat intr-o mansarda.

Izolarea unui acoperis joaca si ea un rol important, in special daca vorbim despre o constructie noua. Cele mai utilizate materiale pentru izolarea unui acoperis sunt membranele bituminoase si membranele anti-condens.

Este bine sa stim care sunt avantajele si dezavantajele acestor materiale pentru a nu da gres atunci cand construim o casa.


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult