Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisul din tabla plana faltuita

Acoperisul din tabla plana faltuita

In zilele noastre, acoperisul se realizeaza din tigla, tabla si altele. Am ales sa vorbim despre acoperisul din tabla plana faltuita, deoarece este un material practic, prin faptul ca este usor de intretinut si este ieftin de achizitionat, dar si estetic. Tabla plana faltuita se foloseste si pentru confectionarea invelitorilor, placarea peretilor si decoratiunilor. Tabla faltuita aduce diverse beneficii proprietarului, in primul rand evidentiindu-se prin durabilitate, disponibilitate, functionalitate si aspect.


 Acoperisul vine intr-o gama variata de culori, ceea ce ii confera un aspect cu adevarat indraznet si modern, de aceea este indicat, ca atunci cand alegeti culoarea din catalog sa cereti si o mostra, pentru a vedea culoarea exacta pe tabla, intrucat culorile tipografice difera intr-o oarecare masura de culoarea tablei.


Acoperisul din tabla faltuita este foarte usor de montat, in comparatie cu alte materiale. Prin urmare, veti avea nevoie de:

  • clipsuri -  sunt diponibile intr-o gama completa;
  • scule de mana - este nevoie de scule de calitate care reduc riscul deteriorarii suprafetei in timpul montajului, se cauta in special scule pe care este aplicat un strat de poliuretan. carucior pentru rola - acesta are rolul de a transporta tabla din depozit in atelier;
  • utilajele de prefaltuit si faltuit - masa de prefaltuit este utilizata pentru pregatirea falturilor duble pentru faltuirea mecanica (cu faltuitorul electric) sau manuala (cu clestele). Faltuitorul electric permite inchiderea falturilor duble pe toata lungimea fasiei si la deschiderea falturilor pentru desfacerea invelitorilor vechi.

 

Sursa: www.timisconstruct.ro 

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult