Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisul din tigla ceramica

Acoperisul din tigla ceramica

Tigla ceramica reprezinta alegerea traditionala pentru acoperisul casei noastre. Aceasta tigla este fabricata dintr-un material extrem de accesibil si anume argila. Materialul este prelucrat foarte usor si are o rezistenta mecanica foarte mare. Intemperiile vremii nu afecteaza tigla ceramica: radiatiile ultraviolete sau apa si zapada nu au efecte secundare asupra tiglei.

Acoperisul din tigla ceramica poate fi considerat ideal pentru orice casa deoarece asigura aerisirea locuintei. Acest lucru se datoreaza faptului ctia fiecare tigla este petrecuta una peste cealalta formandu-se astfel un gol intre placi. Astfel aerisirea naturala permite evaporarea apei realizata din condens.

Argila are proprietatea de-a impiedica formarea condensului iar materialul este 100% eco. Faptul ca procesul de fabricare este foarte simplu si usor de realizat nu exista emisii poluante. In momentul in care un acoperis din tigla ceramica se strica nu este nevoie de reparatii complexe trebuie doar inlocuite tiglele care s-au spart.

Paleta cromatica a tiglei ceramice este mult mai generoasa decat in cazul unui acoperis din tabla faltuita, tigla metalica sau tabla cutata. Tigla ceramica este un material optim pentru constructii intrucat este foarte usor de reparat in cazul in care acest lucru este necesar. Aceasta tigla poate fi folosita pentru toate zonele climatice si pentru toate tipurile de acoperisuri cu pante. Cand ne dorim sa alegem un acoperis potrivit pentru casa noastra, tigla ceramica reprezinta alegerea perfecta.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult