Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisul din tigla metalica

Acoperisul din tigla metalica

Acoperisul reprezinta partea cea mai importanta a unei case. Compatibilitatea acestuia cu restul cladirii este esentiala pentru a oferi o imagine unitara si eleganta. Alegerea unui acoperis poate fi destul de anevoioasa datorita multitudinii de tigle disponibile pe piata: tigla ceramica, tigla beton, tabla cutata chiar si tabla faltuita. Forma si compozitia unui acoperis cu tigla metalica trebuie sa transmita durabilitate si un aspect placut.

Avantajele unui acoperis de tigla metalica sunt numeroase. Aceste acoperisuri sunt potrivite pentru constructiile usoare cat si pentru cele inclinate pana la 90 de grade. Durata de viata de pana la 50 de ani le transforma in alegerea perfecta pentru orice casa. Rezistenta la intemperiile vremii si dimensiunile personalizate pentru casa noastra nu rezulta in multe pierderi la montaj.

Greutatea redusa a tiglei metalice usureaza manevrarea, cat si montajul. Intretinerea nu este necesara iar paleta de culori este foarte larga astfel incat acoperisul va arata elegant si modern. Cand ne dorim sa oferim casei noastre un acoperis pe masura, atunci tigla metalica este cu siguranta optiunea perfecta pentru noi. Arhitectura cladirii este mai putin importanta pentru ca acest acoperis se potriveste atat cladirilor vechi cat si celor moderne si noi.

Ansamblul casei noastre este foarte important de aceea este bine sa combinam frumosul cu utilul iar tigla metalica imbina perfect aceste doua elemente.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult