Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisul ideal pentru orice casa

Acoperisul ideal pentru orice casa

Orice acoperis trebuie sa fie robust, solid si capabil sa reziste la intemperiile vremii, indiferent de anotimp. In ziua de astazi, fenomenele meteo extreme au inceput sa isi faca simtita prezenta in diferite colturi ale lumii, inclusiv in Romania.

Din acest motiv, proprietarii de case nu isi doresc altceva decat sa gaseasca materialele perfecte pentru intreaga locuinta si implicit, pentru acoperis. Unul din cele mai bune materiale pentru acoperisuri pe care le putem achizitiona si din Romania este tigla metalica.

Un acoperis tigla metalica este perfect pentru orice zona a tarii intrucat rezistenta invelitorii este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne asigura ca orice casa nu este afectata de vremea capricioasa.

Pe langa tigla metalica trebuie sa apelam si la tabla faltuita si la tabla plana faltuita. Cu ajutorul acestor materiale orice acoperis va fi mult mai solid. Pe langa nenumaratele avantaje ale acestor noi acoperisuri case, putem sa mentionam si faptul ca nu este nevoie de decopertare. Acest tip de invelitoare este montat direct peste acoperisul deja existent.

Atunci cand ne dorim sa facem o alegere buna trebuie sa apelam cu incredere la tigla metalica.


Sursa: www.tigla-metalica.co


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult