Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisuri cu traditie

Acoperisuri cu traditie

Tehnologia ce sta la baza acoperisurilor din tabla de azi a inceput sa se dezvolte in timpul secolului al XIX-lea, insa otelul a fost folosit ca material pentru realizarea invelitorilor cu mult mai mult timp inainte. Acoperisul poate fi montat folosind fasii de tabla mai scurte sau mai lungi, de pana la 15 metri. Alegerea unei anumite tehnici de montaj depinde de panta acoperisului sau de efectul pe care vrei sa-l obtii.

Fasii scurte

Pe vremuri, fasiile scurte de otel galvanizat erau imbinate de catre tinichigiu, la locul de montaj, folosind falturi verticale si transversale. Cand acoperisul era gata, acesta era vopsit in culoarea aleasa de proprietarul casei.

Fasii lungi

Tehnicile de realizare a invelitorilor s-au imbunatatit pe masura introducerii fasiilor metalice lungi. Astazi, realizarea acoperisurilor faltuite se face din fasii lungi din tabla prevopsita, pregatite cu ajutorul masinilor de profilat si faltuit pentru a fi puse in opera.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult