Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisuri de cea mai buna calitate

Acoperisuri de cea mai buna calitate

Orice gospodar vrea doar ceea ce este mai bun pentru casa lui. Fie ca vorbim despre fundatie, decor, gradina sau acoperis. Cand vine vorba sa alegem cele mai bune materiale pentru casa noastra atunci cu siguranta trebuie sa discutam cu specialisti pentru a primi cele mai bune sfaturi.

Pentru acopersiul casei noastre este recomandat sa apelam la o izolare perfecta cu ajutorul membranei bituminoase si cu ajutorul celor mai buni termoizolanti de pe piata- atunci cand discutam despre renovare acoperis sau construirea unuia nou. Pentru a adauga un plus de rezistenta acoperisului este indicat sa montam si o invelitoare din tigla metalica, deasupra acoperisului deja existent.

Tigla metalica are o rezistenta deosebita, cu o durata de viata de aproximativ 50 de ani, fiind compatibila cu orice tip de acoperis. Accesoriile pe care le folosim pentru acoperisuri sunt si ele extrem de importante. Din acest motiv, cand alegem tigla ceramica, tabla plana faltuita sau orice alt tip de accesoriu destinat casei noastre trebuie sa ne orientam numai dupa cele mai bune si calitative materiale.

Cu un acoperis rezistent casa noastra va arata perfect!

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult