Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisuri metalice

Acoperisuri metalice

Realizate din tabla de otel sau aluminiu prevopsit, acoperisurile metalice au o structura multistrat, fiind protejate la exterior cu tratamente pentru asigurarea rezistentei la coroziune, radiatii UV, socuri mecanice sau diferente de temperatura.

Montarea invelitorilor metalice se recomanda a se realiza la temperaturi de peste 0 C si, fireste, numai de catre persoane specializate. Explicatia e simpla: temperaturile negative pot provoca microfisuri in stratul de protectie, aparute in momentul indoirii tablei.

In ceea ce priveste dimensiunile, panourile din tigla metalica au dimensiuni cuprinse intre 0.5 m si 6 m in lungime si latimi pornind de la 110 cm.

Grosimea variaza intre 0.45 si 0.6mm. Panourile din tabla plana sau profilata au latimi intre 60 si 120 cm si grosimi ce variaza intre 0.6 si 0.9 mm.

 

Sursa: www.casamea.ro

Sursa foto: www.casamea.ro


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult