Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisuri spectaculoase 1

Acoperisuri spectaculoase 1

Ne-am obisnuit sa neglijam acoperisurile si sa consideram ca aceasta parte a cladirilor nu are deloc potential. Cu toate acestea, cu putina imaginatie, s-a reusit imbinarea utilului cu placutul iar acoperisurile au devenit adevarate locuri de recreere. Cei care le-au transformat in spatii perfect functionale au reusit nu numai sa le foloseasca potentialul la maxim, dar au mizat si pe factorul de spectaculozitate.


Spatiu de joaca pe acoperis in Danemarca

O firma daneza de arhitectura a intrezarit imediat potentialul urias pe care il au acoperisurile cladirilor din Copenhaga si s-a hotarat sa il foloseasca in beneficiul populatiei. Intr-o zona extrem de populata a capitalei Danemarcei au rasarit locuri de joaca pentru copii pe acoperisurile blocurilor. Micutii se pot juca in siguranta pe suprafata din iarba, in vreme ce parintii admira orasul de la inaltime sau pregatesc gratare delicioase.


Sursa content si foto: www.roportal.ro

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult