Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisurile din tigla metalica

Acoperisurile din tigla metalica

Sunteti pe cale de a va construi propria dumneavoastra casa? Vreti ca toate investitiile de termen lung pe care le depuneti in aceasta sa fie de cea mai inalta calitate? Ar trebui sa incepeti chiar de la “cap”, mai exact cu ceea ce priveste materialele pentru acoperis.

Un acoperis este, intr-adevar, o investitie pe termen lung si de aceea trebuie sa va ganditi nu de doua ori inainte de a achizitiona materialul potrivit, ci de zeceori, caci in functie de aceasta alegere va depinde confortul dumneavoastra in locuinta respectiva.

Cele mai apreciate acoperisuri sunt de obicei cele din tigla metalica, atat din punctul de vedere al calitatii ireprosabile si a rezistentei indelungate in timp, cat si datorita aspectului placut pe care il ofera oricarei case.

Acoperisurile din tigla metalica au pe langa o rezistenta si o greutate foarte mica si urmatoarele calitati: aspectul estetic deosebit, rezistenta mare la coroziune, respectiv durata lunga de viata, se folosesc atat pentru constructiile noi, cat si pentru cladiri aflate in renovare, sunt produse din otel de calitate superioara, au o greutate de numai 5 kg, spre deosebire de alte tipuri de acoperis, cel din tigla metalica nu necesita cheltuieli de intretinere, in plus se monteaza usor si rapid.

In componenta unui astfel de acoperis, bineinteles ca nu intra doar tigla metalica propriu-zisa, ci si o serie de alte accesorii si elemente, precum cuie, suruburi autofiletante, profile de etansare, folie anticondens, elemente de tinichigerie, ferestre de mansarda, mansoane pentru strapungeri, benzi autoadezive de etansare, silicon, sipca pentru caroiaj, mult intalnitele jgheaburi si burlane. Sistemul de drenaj a apelor pluviale compus din jgheaburi si burlane este foarte util pentru fiecare constructie.


Sursa: www.prarticles.com


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult