Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acoperisurile perfecte pentru casa noastra

Acoperisurile perfecte pentru casa noastra

Cand vorbim despre acoperisuri trebuie sa avem grija ce materiale folosim pentru a le reface sau pentru a le spori rezistenta. Este foarte important sa alegem doar materiale de calitate atunci cand ne dorim sa avem un acoperis rezistent care va arata perfect si nu ne va face probelme in timpul sezonului rece.

Este foarte bine sa alegem un acoperis tigla metalica care sa sporeasca rezistenta acoperisului fara a pune prea mare presiune asupra structurii casei. Tigla metalica este rezistenta, are un aspect frumos si poate fi montata foarte usor.

Pe langa tigla metalica, un acoperis are nevoie si de o izolare perfecta pentru a nu se infiltra apa in toamna si iarna. Pentru aceasta avem nevoie de membrane bituminoase amplasate pe intreaga suprafata a acoperisului.

Cu siguranta cand avem un acoperis rezistent si estetic, casa noastra va arata mult mai bine si noi vom fim mai in siguranta. Cu cat un acoperis este mai rezistent cu atat casa noastra va fi mai fi mai rezistenta si va arata mai bine!

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult