Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta unele stricaciuni, se va apela la reparatii si ingrijiri. Tocmai din acest motiv, este recomandat ca, odata cu constructia unei case, sa optam pentru un acoperis realizat dintr-un material foarte rezistent, maleabil si durabil, precum tabla faltuita!


Ce este tabla faltuita? Aceasta tabla este un element foarte important in constructia unui acoperis, deoarece il va face sa fie rezistent pentru o perioada mai indelungata de timp. Tabla faltuita se monteaza cu usurinta, cu ajutorul unor clipsuri sau pur si simplu prin indoirea acestora pentru a obtine o fixare cat mai buna. Utilizarea tablei faltuite in constructia acoperisurilor prezinta numeroase avantaje, precum : poate fi folosita pentru orice fel de imobil, indiferent de pozitionarea acestuia.


Vrei ca acoperisul casei tale sa reziste un timp indelungat? Atunci alege tabla faltuita de la Acopero Serv! Compania isi intampina clientii cu solutii la cheie in domeniul sistemelor de invelitori pentru acoperis. Activitatea acesteia se bazeaza in principal pe comertul cu produse propriu-zise cat si prestarea serviciilor alaturi de un personal calificat si cu experienta in domeniu.Continua...

 

Sursa: www.construct-biz.ro

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult

Despre acoperisul casei semnele care spun ca ar trebui sa repari acoperisul

Despre acoperisul casei semnele care spun ca ar trebui sa repari acoperisul

Dat fiind faptul ca traim intr-o perioada in care majoritatea produselor, inclusiv acoperisurile casei au un ciclu de viata diminuat, este recomandat sa stii cum sa iti dai seama daca acoperisul casei tale trebuie reparat. Mai departe, invata cu...

mai mult