Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Argumente pro tigla metalica

Argumente pro tigla metalica

Unul dintre principalele elemente constitutive ale unei case este intruchipat de acoperis. El trebuie sa se potrivesca cu restul imobilului deoarece creaza o imagine complementara dar si eleganta. Partile principale ale unui acoperis de tip tigla metalica sunt rezistenta si confortul. Aceste elemente determina alegerea potrivita. Un alt criteriu important este faptul ca acest model de acoperis este convenabil pentru constructii usoare care au un acoperis inclinat ce formeaza un unghi de 90 de grade.`

Tigla metalica rezista uneori si mai mult de 50 de ani, multumita rezistentei la temperaturile crescute, furtuni dar si la alti factori naturali. Dimensiunile tiglei pot fi stabilite pentru orice fel de constructie, iar montarea se realizeaza foarte usor de catre persoanele specializate care dispun de aparatele necesare.

Pentru a fi bine fixata tigla metalica se monteaza cu ajutorul suruburilor autoforante. In cazul in care in timpul montarii apar aschii si resturi este foarte remarcabila eliminarea lor deoarece pot degrada acoperisul recent.

Murdaria depusa pe tigla metalica in urma montarii poate fi inlaturata prin folosirea detergentilor usori. Sistemul in care se colecteaza apele pluviale se impune a fi inspectat periodic pentru a preveni depunerea de impuritati. Se recomanda ca pentru montare sa apelati la firme acreditate, deoarece ofera garantii pentru lucrarea executata fapt ce ajuta la cresterea duratei de viata a acoperisului. In momentul in care hotaram sa facem o schimbare pentru casa noastra in ce priveste imbunatatirea acoperisului, cu fermitate putem spune ca tigla metalica este cea mai buna alegere pentru care putem opta.


Sursa: www.postat.ro


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult