Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Beneficiile unui acoperis din tabla faltuita

Beneficiile unui acoperis din tabla faltuita

Tabla faltuita reprezinta una dintre cele mai vechi tehnologii utilizate in domeniul constructiilor, in realizarea acoperisurilor. Acest tip de material poate fi folosit atat la realizarea acoperisurilor noi, cat si in renovari de acoperisuri.

In realizarea acoperisului, element definitoriu al unei case, trebuie sa tineti cont de forma acestuia, materialul din care este facut, dar si de culoare. Acoperisul completeaza stilul unei locuinte. In alegerea acoperisului perfect pentru locuinta dvs. puteti opta pentru acoperisul din tabla faltuita sau tabla plana faltuita, un material rezistent, cu o greutate redusa, o durata mare de viata si un montaj usor.

Tabla faltuita este realizata prin tehnica imbinarii prin dublu falt, tehnica ce a devenit tot mai  performanta in zilele noastre. Pe langa beneficiile tehnice pe care le aduce, tabla faltuita ofera intregii case un aspect elegant si modern, iar paleta de culori existenta pe piata va ofera posibilitatea alegerii culorii potrivite pentru proiectul dvs.

In functie de necesitatile clientului, lungimea panourile din tabla plana faltuita este realizata la comanda. Optati pentru un acoperis din tabla faltuita, care are si rol de izolator fonic, sporind confortul locatarilor. Recomandam ca montajul unui astfel de acoperis sa fie facut de catre o echipa de specialisti in domeniu, care va va oferi o gama completa de servicii, la standarde inalte.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult