Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Ce acoperis aleg pentru casa mea

Ce acoperis aleg pentru casa mea

Principalele variante de materiale atunci cand construim un acoperis sunt: tigla metalica, tigla ceramica, tabla faltuita si invelitoarea de beton. Totusi, intrebarea care se naste este: care material este mai bun pentru un acoperis?

Acoperisul din tigla metalica este cu siguranta optiunea ideala pentru orice casa. Montajul unui astfel de acoperis trebuie efectuat de catre o echipa de profesionisti. Realizarea unui acoperis din tigla metalica nu este deloc dificila, in special cand se ocupa o echipa de specialisti de acest aspect. Orice acoperis din tigla metalica beneficiaza de o garantie indelungata si este si extrem de estetic.

Pentru instalarea un acoperis din tigla metalica pe o casa deja construita, nu este nevoie de decopertarea acoperisului deja existent. Aceasta tigla metalica poate fi montata si peste acoperisul pe care il avem deja. Astfel, vom mari durabilitatea acoperisului si rezistenta la intemperiile vremii.

Un alt aspect pe care nu trebuie sa il neglijam este zona unde este construita casa. Precipitatiile de pe timpul verii sau ninsoarea din timpul iernii pot avea efecte dezastruoase asupra acoperisului nostru atunci cand acesta nu este bine montat.

Un acoperis din tigla metalica este aspectuos, usor de intretinut si nu este deloc scump. Datorita acestor motive este indicat sa analizam bine situatia de la bun inceput si sa discutam cu o echipa de profesionisti. Doar asa putem sa fim siguri ca vom avea un acoperis trainic pentru mult timp.


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult