Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Cum sa renovezi un acoperis

Cum sa renovezi un acoperis

Cand ne dorim sa renovam casa in care locuim sau in care urmeaza sa ne mutam trebuie sa incepem de la acoperis in jos. Acoperisul reprezinta unul din elementele de baza ale oricarei constructii pentru ca acesta trebuie sa ne protejeze de ploaie, zapada, caldura, frig, praf etc.

In ziua de astazi, un acoperis trebuie sa imbine estetica cu partea tehnica, din acest motiv, cand ne ocupam de renovari acoperis trebuie sa optam pentru cele mai bune materiale de pe piata. Pentru ca aceste renovari acoperisuri sa aiba rezultatul scontat, nu trebuie insa sa gasim doar invelitoare perfecta, trebuie sa apelam la un sistem intreg de materiale folosite in renovare,

Totodata, pentru ca orice acoperis trebuie realizat in cele mai optime conditii si folosind cele mai bune materiale, trebuie sa apelam la specialisti care sa ne ajute in aceasta privinta. Cu ajutorul lor vom sti ca acoperisul casei noastre va fi perfect din toate punctele de vedere.

Cand ne dorim sa incepem un proiect de renovare acoperis trebuie sa luam in considerare toate aceste aspecte inainte de a demara proiectul!

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult