Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Curatenia de primavara incepe de la acoperis

Curatenia de primavara incepe de la acoperis

Primavara fiecare gospodar trebuie sa isi curete casa de la acoperis pana la temelie. Este bine sa ne facem un obicei din acest lucru intrucat doar asa putem fi siguri ca vom avea o casa rezistenta pentru mult timp. Cand vorbim despre acoperisuri case este foarte important sa nu uitam sa le curatam si pe acestea.

Un acoperis trebuie intretinut constant pentru ca doar asa putem fi siguri ca nu vom avea probleme pe timpul sezonului rece. Orice tigla innegrita, sparta sau cu mucegai sau muschi pe ea, trebuie inlocuita imediat. Aceste tigle reprezinta un pericol pentru intreaga structura a casei. Apa se poate infiltra foarte usor astfel incat repararea acoperisului va deveni anevoioasa.

Cand ne dorim sa avem un acoperis rezistent este indicat sa apelam la tigla metalica, tabla faltuita si tabla plana (acolo unde este nevoie). Acest tip de invelitoare va transforma casa intr-un loc mai rezistent in fata intemperiilor vremii.

Un acoperis tigla metalica este exact ceea ce avem nevoie cand ne dorim sa nu ne mai facem griji de pericolele pe care le aduce zapada si ploaia!

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult