Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

De ce sa alegi un acoperis din tabla faltuita

De ce sa alegi un acoperis din tabla faltuita

Multi dintre noi suntem de parere ca industria acoperisurilor este un domeniu plictisitor insa, de fapt, este destul de dinamic si exista de foarte mult timp. Odata cu progresul tehnologiei si gama larga de optiuni, acest domeniu este mult mai vast decat va inchipuiti. Una din descoperirile in acoperisuri o reprezinta tabla faltuita, recomandata tuturor celor care doresc un material rezistent la conditii meteorologice extreme si nu numai.

 

Beneficiile tablei faltuite

Majoritatea persoanelor apreciaza acest tip de invelitoare datorita durabilitatii sale. Odata cu revolutionarul sistem cu ajutorul careia se monteaza, acest tip de acoperis este capabil sa suporte socul termic.

 

Tabla faltuita este usoara si se monteaza rapid. Se poate instalata in orice perioada a anului si se poate pune peste acoperisul vechi, fara sa fie nevoie de inlaturarea acestuia.

 

Tabla faltuita este usor de intretinut. Acoperisul casei va rezista fara nicio problema cel putin 20 ani, cu o mentenanta minima sau chiar deloc. Acest aspect este unul foarte important, avand in vedere faptul ca exista si acoperisuri care au nevoie de intretinere si verificare frecvente.

 

Tabla faltuita este si rezistenta la apa. Poate face fata vanturilor, ploii si chiar zapezii, datorita stratului dublu ce uneste cele doua table. Te poti baza pe ea atunci cand este vorba de drenajul eficient al apei si zapezii, evitand astfel folosirea unui bazin pentru colectarea apei sau alte probleme de scurgere ce apar de obicei la alte acoperisuri plate. Efectele termice sunt, de asemenea, prevenite cu ajutorul unui sistem de fixare utilizat pentru panourile de tabla.

Tabla faltuita are un cost eficient si un termen de garantie de 20 de ani, relativ mare comparativ cu alte optiuni de acoperis. Datorita durabilitatii sale, proprietarii pot economisi bani cu intretinerea acestui material.

Chiar daca este conceputa din metal, tabla faltuita este construita astfel incat sa reziste coroziunii. Pentru a consolida durabilitatea acoperisului este nevoie de un strat fie de aluminiu, zinc, sau chiar un aliaj. Ca un plus, stratul de protectie da un aspect estetic acoperisului. Tabla faltuita este flexibila in proiectare si poate fi montata la acoperisuri fie plane, fie abrupte.

Inca un lucru minunat pentru cei preocupati de mediu este tabla faltuita este un material reciclabil. Deoarece este facuta din otel, aceasta este mult mai usor de reciclat decat alte materiale. Se poate refolosi in anumite cazuri, asa ca tabla faltuita este o alegere perfecta pentru cei ce vor sa protejeze planeta.

Industria acoperisurilor a crescut foarte mult de-a lungul anilor, iar tabla faltuita este tipul de invelitoare pe care vi-l recomandam.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult