Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Despre acoperisul casei semnele care spun ca ar trebui sa repari acoperisul

Despre acoperisul casei semnele care spun ca ar trebui sa repari acoperisul

Dat fiind faptul ca traim intr-o perioada in care majoritatea produselor, inclusiv acoperisurile casei au un ciclu de viata diminuat, este recomandat sa stii cum sa iti dai seama daca acoperisul casei tale trebuie reparat. Mai departe, invata cum sa detectezi, sa previi sau sa repari eventualele scurgeri ale acoperisului.


Acestea sunt cateva dintre lucrurile ce te pot ajuta sa cresti durata de viata a acoperisului


Primul lucru pe care ar trebui sa il faceti pentru ca acoperisul sa aiba o perioada mai mare de viata este sa efectuati reparatii si intretineri regulate. Chiar daca efectuati constant astfel de operatiuni de mentenanta, este important sa luati in calcul toate semnele si daca actionati atunci cand este momentul va poate scuti de multe probleme.

Asa ca, cum va puteti da seama daca este timpul sa efectuati reparatii acoperisului sau doar sa schimbati jgheaburile? Este destul de simplu. Trebuie doar sa urmariti anumite semne pe care acoperisul vi le da.

Unul din lucrurile cele mai simple pe care le puteti face este sa verificati tavanurile, iar daca observati crapaturi, atunci este momentul pentru reparatii ale acoperisului. Cu toate acestea, nu va alarmati daca vedeti cateva semne mici, doar daca sesizati un spatiu considerabil in tavan, ce poate fi rezultatul unor scurgeri ale acoperisului. 

Puteti verifica daca exista scurgeri doar uitandu-va dupa pete negre umede pe tavan. Daca sesizati multe astfel de pete, impreuna cu mucegai sau vopsea decojita, cu siguranta acoperisul trebuie inlocuit. Insa cel mai bine este sa consultati o firma specializata ce va poate oferi consultanta pentru acoperisul casei.

Mucegaiul dezvoltat in astfel de situatii, pe tavanul umed, poate duce la probleme de sanatate, mai ales daca suferiti de astm sau alte tulburari respiratorii. Asa ca nu mai asteptati atunci cand observati chiar si cel mai mic semn de cedare a acoperisului si luati masurile necesare din timp!

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult