Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Detaliile conteaza pentru un acoperis nou

Detaliile conteaza pentru un acoperis nou

Atunci cand dorim sa oferim un nou acoperis casei noastre este bine sa inspectam piata pentru a putea face alegerea perfecta. Alegerea tipului de acoperis potrivit pentru casa noastra necesita timp si rabdare. Exista nenumarate detalii de care trebuie sa ne preocupam cum ar fi montarea acoperisului si alegerea tipului de tigla. Putem alege dintre multe tipuri de tigala disponibile: tigla metalica, tabla faltuita, tigla ceramica, tigla beton si alte multe altele.

Indiferent daca suntem preocupati de construirea unui acoperis nou sau de renovarea unui acoperis vechi, materialele pe care le folosim sunt foarte importante. Montajul unui acoperis trebuie facut de catre profesionisti astfel incat sa nu fie afectata rezistenta in timp a acestuia. Elementele de fixare si de izolare sunt si ele importante.

Pentru ca izolarea sa fie perfecta este nevoie sa apelam la membrane bituminoase si membrane anticondens. Una din cele mai bune alegeri pe care le putem face zilele acestea este in materie de tigla este cu siguranta tigla metalica.

Acest tip de tigla asigura rezistenta mecanica si durabilitatea acoperisului. Durabilitatea materialelor este influentata si de sistemul de fixare. Din acest motiv este foarte important sa lucram doar cu profesionisti care ne pot garanta un acoperis rezistent!

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult