Detaliile conteaza pentru un acoperis nou

Detaliile conteaza pentru un acoperis nou

Atunci cand dorim sa oferim un nou acoperis casei noastre este bine sa inspectam piata pentru a putea face alegerea perfecta. Alegerea tipului de acoperis potrivit pentru casa noastra necesita timp si rabdare. Exista nenumarate detalii de care trebuie sa ne preocupam cum ar fi montarea acoperisului si alegerea tipului de tigla. Putem alege dintre multe tipuri de tigala disponibile: tigla metalica, tabla faltuita, tigla ceramica, tigla beton si alte multe altele.

Indiferent daca suntem preocupati de construirea unui acoperis nou sau de renovarea unui acoperis vechi, materialele pe care le folosim sunt foarte importante. Montajul unui acoperis trebuie facut de catre profesionisti astfel incat sa nu fie afectata rezistenta in timp a acestuia. Elementele de fixare si de izolare sunt si ele importante.

Pentru ca izolarea sa fie perfecta este nevoie sa apelam la membrane bituminoase si membrane anticondens. Una din cele mai bune alegeri pe care le putem face zilele acestea este in materie de tigla este cu siguranta tigla metalica.

Acest tip de tigla asigura rezistenta mecanica si durabilitatea acoperisului. Durabilitatea materialelor este influentata si de sistemul de fixare. Din acest motiv este foarte important sa lucram doar cu profesionisti care ne pot garanta un acoperis rezistent!

Ce tipuri de acoperisuri se pot mansarda

Ce tipuri de acoperisuri se pot mansarda

Majoritatea caselor beneficiază de poduri care sunt folosite ca spaţii de depozitare, acestea având însă şi un potenţial de transformare în zone locuibile.

Întotdeauna este binevenit un...

mai mult

 Cum sa alegi cea mai buna firma pentru un proiect de acoperis

Cum sa alegi cea mai buna firma pentru un proiect de acoperis

Acum ca vremea incepe sa se incalzeasca odata cu venirea verii, poti fi in cautarea unor modalitati de imbunatatire a aspectului casei. Deoarece este sezonul amenajarilor, poti incepe cu un proiect de acoperis. Nu iti poti imagina cat are de ind...

mai mult