Detaliile conteaza pentru un acoperis nou

Detaliile conteaza pentru un acoperis nou

Atunci cand dorim sa oferim un nou acoperis casei noastre este bine sa inspectam piata pentru a putea face alegerea perfecta. Alegerea tipului de acoperis potrivit pentru casa noastra necesita timp si rabdare. Exista nenumarate detalii de care trebuie sa ne preocupam cum ar fi montarea acoperisului si alegerea tipului de tigla. Putem alege dintre multe tipuri de tigala disponibile: tigla metalica, tabla faltuita, tigla ceramica, tigla beton si alte multe altele.

Indiferent daca suntem preocupati de construirea unui acoperis nou sau de renovarea unui acoperis vechi, materialele pe care le folosim sunt foarte importante. Montajul unui acoperis trebuie facut de catre profesionisti astfel incat sa nu fie afectata rezistenta in timp a acestuia. Elementele de fixare si de izolare sunt si ele importante.

Pentru ca izolarea sa fie perfecta este nevoie sa apelam la membrane bituminoase si membrane anticondens. Una din cele mai bune alegeri pe care le putem face zilele acestea este in materie de tigla este cu siguranta tigla metalica.

Acest tip de tigla asigura rezistenta mecanica si durabilitatea acoperisului. Durabilitatea materialelor este influentata si de sistemul de fixare. Din acest motiv este foarte important sa lucram doar cu profesionisti care ne pot garanta un acoperis rezistent!

Despre acoperisul casei semnele care spun ca ar trebui sa repari acoperisul

Despre acoperisul casei semnele care spun ca ar trebui sa repari acoperisul

Dat fiind faptul ca traim intr-o perioada in care majoritatea produselor, inclusiv acoperisurile casei au un ciclu de viata diminuat, este recomandat sa stii cum sa iti dai seama daca acoperisul casei tale trebuie reparat. Mai departe, invata cu...

mai mult

 Pericolele urcarii pe acoperisul casei

Pericolele urcarii pe acoperisul casei

Sunt cateva lucruri la care trebuie sa va ganditi atunci cand mergeti pe acoperisul casei. Daca cumva se intampla sa alunecati si sa cadeti, va puteti rani destul de grav, tocmai de aceea, daca este absolut necesar sa va urcati pe acoperisul cas...

mai mult