Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Durata de viata a acoperisului

Durata de viata a acoperisului

De cele mai multe ori un acoperis nu are un timp de viata mai mare de 50 de ani, datorita calitatii pe care produsul o pierde in timp. Insa nu este o regula generala si valabila, uneori problemele sub forma de surprize neasteptate si nedorite apar chiar si mai rapid. Din acest motiv, atunci cand hotarati sa alegeti un material, este necesar si de dorit sa tineti cont si sa optati pentru un furnizor de incredere, ce dispune de o gama variata de produse si care ofera calitate si garantie rentabila.

De asemenea este necesar ca acoperisul sa fie montat de catre o echipa formata din profesionisti in acest domeniu. Profesionalismul  este un factor foarte important si necesar. Instalarea invelitorii  se face pentru o perioada cat mai mare de timp si trebuie realizata din punct de vedere profesional foarte bine. Montatorii nu trebuie sa faca abstractie de la regulile specifice instalarii, deoarece exista posibilitatea de a instala gresit invelitoarea, motiv ce va pune la indoiala calitatea acoperisului.

In timpul montarii trebuie sa acordam o atentie marita calitatii materialelor precum si a accesoriilor pe care le utilizam. Chiar daca vorbim despre montarea unui acoperis pentru o locuinta privata sau realizam un proiect mai complex, intotdeauna este necesar sa avem la indemana solutii aplicabile indiferent de situatia care se iveste. Spre exemplu tigla metalica este materialul ce garanteaza un acoperis perfect datorita duratei de viata foarte mari ( 50 de ani).

O lucrare de montaj a unui acoperis dureaza in functie de gradul de complexitate al lucrarii, conditiilor in care se desfasoara precum si experienta echipei.


Sursa: http://www.editorialweb.ro

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult