Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Estetica si functionalitate cu acoperisul din tigle metalice

Estetica si functionalitate cu acoperisul din tigle metalice

Parte importanta a unei case, acoperisul trebuie sa fie compatibil cu restul constructiei, oferind o imagine unitara eleganta dar si sigura. Este indicat ca forma si compozitia lui sa transmita durabilitate, confort, trainicie si aspect placut.

O alegere mai mult decat inspirata pentru acoperisul casei tale sunt tiglele metalice. Avantajele pe care le prezinta sunt numeroase si foarte valoroase. Pentru inceput, aceste componente sunt potrivite atat constructiilor usoare cat si acoperisurilor cu inclinatii de pana la 90 grade.

Durata mare de viata (peste 50 de ani) le transforma in panourile ideale. Datorita rezistentei crescute la temperaturi extreme, dimensiunilor care nu permit pierderi prea mari la montaj sau infatisarii deosebit de elegante si ingrijite pe tot parcursul vietii, tiglele metalice aduc valoare casei tale, iti transforma acoperisul intr-o componenta remarcabila si remarcata de toata lumea.

Printre motivele care te-ar putea determina sa apelezi la acest tip de tigle se mai numara:

   - montajul extrem de facil

   - otelul din compozitie rezista foarte bine la socuri mecanice, transformand tiglele in piese care nu se sparg si nu crapa

   - greutatea este redusa (5kg/mp), ceea ce usureaza manevrarea lor

   - rezistenta la foc, coroziune, ultraviolete

   - etanseitate perfecta

   - nu necesita intretinere, curatandu-se automat dupa fiecare ploaie

   - paleta de culori sub care se prezinta este foarte variata

   - unele modele includ materiale ecologice.

Acoperisul este cel care preia o mare parte din solicitarile cu care este incarcata casa, de la zapada pana la ploi torentiale. De aceea rezistenta lui reprezinta o calitate deloc de neglijat. Conceput special pentru a oferi siguranta dar si eleganta intregii constructii, acoperisul din tigle metalice se dovedeste a fi varianta perfecta de acoperire, foarte des utilizata in ultimii ani.

Daca vrei sa oferi viata lunga acoperisului casei tale incearca eficientele si frumoasele tigle metalice. Se potrivesc cladirilor moderne sau vechi in egala masura.

Sursa: http://www.amenajari-interioare.eu

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult