Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Noutati pentru acoperisul nostru

Noutati pentru acoperisul nostru

S-au dus de mult zilele cand acoperisurile caselor semanau intre ele! In ziua de astazi avem posibilitatea sa optam pentru mai multe tipuri de invelitori pentru acoperisul casei noastre. Fie ca vorbim despre tigla metalica, tabla plana faltuita, tigla ceramica sau orice alt tip de invelitoare, standardele in materie de acoperisuri sunt cu siguranta mai ridicate.

Tigla metalica este una din alegerile preferate pentru acoperisuri case. Acest tip de acoperis poate fi realizat fara prea mari eforturi intrucat nu necesita decopertarea in prealabil. Este suficient sa alegem tabla plana faltuita si tigla metalica de care avem nevoie si sa o montam peste acoeperisul din tigla ceramica.

Cand vorbim despre acoperisuri case, este indicat sa alegem doar cele mai bune materiale. Doar asa putem fi siguri ca nu vom avea probleme pe viitor.

Noutatile pentru acoperisuri case nu se termina aici. Astazi avem la dispozitie si o gama larga de materiale izolante pentru acoperisuri care ne pot fi de folos, mai ales daca ne dorim sa mansardam casa.

Orice alegere am face in materie de tigla metalica sau acoperisuri case, este indicat sa colaboram cu profesionisti pentru a avea certitudinea lucrului bine facut!

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult