Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Popularitatea tiglei metalice

Popularitatea tiglei metalice

Piata romaneasca de profil este plina de materiale de constructie de tot felul: de la slab calitative pana la produse de o calitate exceptionala. Atunci cand ne dorim sa construim un acoperis de calitate este bine sa alegem tigla metalica pentru acoperisul nostru.

Tigla metalica reprezinta alegerea perfecta pentru orice acoperis, fie ca este nou sau ca este unul vechi. Exista nenumarate avantaje ale tiglei metalice care determina din ce in ce mai multi proprietari sa apeleze la acest material. Acoperisul casei cu siguranta va capata un aspect placut si va fi cu siguranta mai rezistent cu ajutorul unei tigle metalice.

Exista foarte multi proprietari care nu sunt la curent cu carcteristicile acestor acoperisuri cum ar fi: rezistenta mecanica mare, pretul accesibil, rezistenta la intemperiile vremii, rezistenta la foc si la razele ultraviolete si estetica atragatoare. Pentru ca fiecare casa trebuie sa aiba elemente distinctive atat ca arhitectura cat si ca decor, tigla metalica poate fi gasita pe piata in mai multe modele, culori si dimensiuni.

Durabiliatea tiglei metalice poate atinge chiar 50 de ani atunci cand nu au loc fenomene extreme. Toate aceste caracteristici si beneficii au facut din tigla metalica alegerea ideala atat pentru romani cat si pentru europeni.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult