Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Proiecte de case mediteraneene moderne

Proiecte de case mediteraneene moderne

Casele mediteraneene sunt construite la ses, deseori in apropierea marii. De aceea, nu este necesar ca acoperisul sa fie foarte inclinat, favorizand astfel scurgerea precipitatiilor. La solicitarea celor care doresc sa-si construiasca o casa de inspiratie mediteraneana tot mai multi arhitecti propun ca solutie pentru acoperis - olanele. Acestea asigura la interior un confort deosebit (racoare si aer proaspat).


Al doilea motiv este cel al formei, cunoscute ca specific stilului mediteranean sunt liniile moi, curbate. Onduleurile pronuntate ale tiglelor ceramice incita privirea, aducand un aer mediteranean in locuinte si formeaza pe acoperis un fel de jgheaburi care asigura o scurgere buna a apei pluviale, chiar in situatia unei inclinatii mai mici a acoperisului. Dar, nu numai formatul acestor tigle ceramice induce aerul mediteranean, ci si forma acoperisului, mai linistita.

Olanele prezinta si un caracter economic, nefiind necesare foarte multe elemente pentru acoperirea unui metru patrat de acoperis. De aceea, aceasta solutie este propusa cu predilectie pentru proiectele de case de inspiratie mediteraneana.

 

Sursa: www.casamea.ro

Sursa foto: www.casamea.ro


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult