Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Proprietatiile tiglei metalice

Proprietatiile tiglei metalice

Proprietatile tiglei metalice sunt numeroase iar calitatile acestui tip de tigla sunt deosebite: design variat, culori multiple, rezistenta metalica, rezistenta la foc, pretul accesibil si intretinerea facila. Toate aceste caracteristici transforma tigla metalica in alegerea perfecta.

Aceasta tigla metalica este proiectata pe tabla de otel zincat prevopsit. Imaginea este foarte importanta pentru fiecare proprietar, din acest motiv pe piata sunt disponibile modele care pot fi personalizate alegand culoarea preferata. Aspectul locuintei este foarte important pentru ca indiferent de natura constructiei: veche sau noua, o casa trebuie sa arata bine si sa fie si confortabila.

Pretul tiglei metalice este accesibil, durata de viata si greutatea mica, acestea sunt trei dintre cele mai importante elemente care trebuie luate in considerare atunci cand alegem invelitoarea pentru acoperisul nostru. Orice acoperis trebuie sa indeplineasca anumite calitati pentru a fi folositor, iar aceste acoperisuri din tigla metalica sunt potrivite pentru fiecare locuinta.

Totodata, tigla metalica are o rezistenta mecanica mare iar cheltuielile de intretinere sunt aproape inexistente. Intemperiile vremii nu mai reprezinta o problema pentru ca tigla metalica este extrem de dura si rezistenta.

Toate aceste caracteristici fac din tigla metalica alegerea perfecta pentru orice casa. Din aceste motive este bine sa ne interesam de acest tip de acoperis atunci cand vrem sa schimbam acoperisul pe care il avem.


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult