Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Renovarea acoperisului si cativa pasi de urmat

Renovarea acoperisului si cativa pasi de urmat

Cand acoperisul casei noastre este prost intretinut inseamna ca avem nevoie sa apelam la specialisti pentru renovare acoperis. Aceasta parte a casei noastre este foarte importanta, din acest motiv este indicat sa nu ignoram semnele pe care ni le transmite.

Tiglele unui acoperis trebuie sa fie ca noi, in orice sezon. Atunci cand observam ca exista tigle innegrite, tigle sparte sau cazute trebuie sa incepem un proiect de renovare acoperis.

Dupa ce tiglele cu probleme au fost inlocuite putem sa apelam la diferite tehnici de renovari acoperisuri. Spre exemplu, tiglele pot fi curatate cu aparate speciale cu presiune. Apa pulverizata pe tigle va curata negreala si muschii iar acoperisul va arata ca nou.

Specialistii in renovari acoperisuri au la dispozitie nenumarate tehnici prin care pot sa transforme in bine aspectul oricarui acoperis prin urmare nu trebuie sa ezitam sa ii contactam.

Un acoperis rezistent nu ne va aduce decat avantaje precum izolare termica si izolare impotriva posibilelor inundatii. Cu ajutorul profesionistilor putem sa rezolvam toate aceste probleme in cel mai scurt timp.

 

Sursa: www.tigla-metalica.co


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult