Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Renovarea acoperisului

Renovarea acoperisului

Acoperisul casei protejeaza intreaga constructie si de aceea deteriorarea acestuia creaza mari neplaceri si presupune costuri suplimentare de reparatie a finisajelor interioare. Este foarte important sa nu amanati renovarea acoperisului, in acest fel minimizand costurile de reparatie.

In cazul in care renovarea acoperisului se impune datorita vechimii invelitorii, este important sa se verifice si structura acoperisului, pentru a depista si inlocui elementele deteriorate.

Daca nu doriti si schimbarea structurii acoperisului (capriorii), este important sa alegeti o invelitoare usoara, care sa nu depaseasca capacitatea portanta a constructiei. O invelitoare prea grea este posibil sa afecteze iremediabil constructia.

Tigla metalica este o solutie foarte buna atunci cand se doreste o invelitoare usoara, ieftina si sigura. In functie de material si producator,  tigla metalica poate avea o garantie cuprinsa intre 10 si 50 ani si o durata de viata de pana la 100 ani.

In cazul in care nevoia de a renova acoperisul se datoreaza unui montaj defectuos al invelitorii este important sa parcurgeti urmatorii pasi :

  • Solicitati oferte de pret de la mai multe firme specializate in montajul sistemelor de invelitori.
  • Solicitati devize detaliate de materiale si lucrari astfel incat sa stiti exact ce materiale v-au fost ofertate ( ce marca, ce model, ce cantitati, etc. ).
  • Interesati-va de istoricul firmei care v-a facut ofertarea . Este important sa alegeti o firma care lucreaza cu materiale de calitate si care are echipe specializate in montajul invelitorilor.
  • Cereti un contract tip pentru a studia in detaliu toate clauzele si garantiile cuprinse in acesta.


Este important sa retineti ca un pret mic nu inseamna intodeauna cea mai buna alegere. De fapt s-a dovedit in timp ca cele mai nereusite lucrari au fost cele la care principalul criteriu de alegere a firmei montatoare l-a reprezentat pretul.


Sursa: www.editorialweb.ro


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult