Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Renovari acoperisuri si importanta serviciului

Renovari acoperisuri si importanta serviciului

Asa cum apa are un rol esential in viata noastra, tot astfel acoperisul reprezinta o parte integranta si vitala a oricarei case. Apa este esentiala pentru supravietuire, insa tot apa ar putea afecta durata de viata a acoperișului. De obicei, neglijam repararea si intretinerea de care are nevoie cea mai importanta parte a unei constructii - acoperisul!

O scurgere de acoperis este o problema majora, deoarece nu numai ca dauneaza tavanului, dar poate afecta intreaga structura a casei. Astfel, cu atat mai mult trebuie sa reparam acoperisul casei, calitativ si eficient. Reparatia acoperisului si intretinerea acestuia trebuie sa reprezinte o prioritate pentru noi, deoarece este un element care protejeaza intreaga casa.

Cum identificati scurgerile de acoperis? Cum sa le reparati? Aceste intrebari au nevoie de raspunsuri, pentru a sti cum sa procedati de fiecare data cand va veti confrunta cu o astfel de problema.

Investigati scurgerile de acoperis:


1. Examineaza acoperisul pe partea dinspre interior, inspecteaza decolorarea acestuia (petele de pe acoperis sunt un semn evident al existentei unor scurgeri);

2. Coaja de var de pe tavan poate fi, de asemenea, o dovada a unor scurgeri de acoperis; Dimensiunea petelor acoperisului ajută la detectarea daunelor;

3. Verificati zonele importante din jurul gurilor de aerisire, a tevilor, cosurilor de fum;

4. Asigurati-va ca nu lipsesc sau nu sunt rupte dale si tigle.

Renovare acoperis si intretinere:


1. Renovarea acoperisului este o sarcina destinata unui profesionist. Primul pas este inlocuirea tiglelor si a dalelor rupte sau a celor lipsa;

2. Curatati si spalati toate jgheaburile;

3. Curatati acoperisul cu apa sub presiune, pentru indepartarea excesului de praf, murdarie, muschi;  

4. Umpleti toate fisurile cu material de etansare;

5. Eliminati toate potentialele surse de scurgere a apei.

Daca nu sunt reparate la timp, scurgerile de acoperis vor aduce pagube mai mari. Astfel de scurgeri ar putea deveni un habitat natural pentru muschi si alge. Daunele pe care vi le poate aduce un acoperis care nu a fost reparat la timp, pot fi minimzate daca se iau masuri inca de la aparitia primelor fisuri sau pete.  

Daca nu sunteti in masura sa localizati scurgerile de acoperis, puteti apela la o echipa de profesionisti pentru lucrari de restaurare, care se poate ocupa de renovarea acoperisului casei dvs. in timp util si la standarde inalte.

Renovarea acoperisului sau intretinerea acestuia sunt deseori ignorate insa, mare atentie, cele mai mici scurgeri de acoperis va pot provoca daune mult mai mari decat v-ati astepta.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult