Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Reparatii de primavara pentru casa ta

Reparatii de primavara pentru casa ta

Un burlan stramb, o crapatura in coltul usii, tigle desprinse ori lipsa de pe acoperis. Odata ce a trecut iarna, acestea sunt doar cateva dintre problemele pe care le poti avea daca locuiesti la casa. Acum, ca este primavara si timpul iti permite sa stai mai mult timp afara, fa-ti un bilant al stricaciunilor cauzate de ninsori si incepe sa le repari.

 

Repara petele de igrasie

Verifica acoperisul si vezi daca ai scurgeri de apa, deoarece este posibil sa ai si igrasie. Cel mai bine este sa izolezi casa cu polistiren, pentru a preveni igrasia si, evident, sa repari acoperisul. Pentru a indeparta pata de pe tavan trebuie sa folosesti o solutie speciala, bazata pe ulei, si apoi sa revopsesti tavanul cu vinarom.

 

Verifica acoperisul

Urca-te pe casa si inspecteaza acoperisul. Asteapta insa ca vremea sa iti permita sa faci acest lucru pentru a fi in siguranta acolo sus. Daca structura acoperisului nu iti permite sa urci pe el, atunci du-te in pod si uite-te dupa locuri prin care intra lumina naturala. Daca ai un acoperis din lemn de sindrila vei observa multe asemenea locuri. Daca nu te pricepi tu, cheama un mester tamplar sa le acopere si sa le izoleze.

 

Repara burlanele desprinse de casa

La un moment dat, zapada depusa pe acoperis se desprinde si cade. Atunci cand o face insa iti desprinde si burlanele de pe marginea casei si astfel toata apa se scurge pe marginea locuintei tale. Pentru a remedia aceasta problema, in fiecare primavara, trebuie sa te urci cu scara sau cu schela si sa indrepti burlanele folosind cateva cleme speciale pe care le poti cumpara de la magazinele de specialitate.

 

Elimina apa din subsol

Daca ai pivnita sau subsol la casa atunci s-ar putea sa existe si apa acolo. In functie de cantitatea de apa infiltrata acolo poti folosi o simpla carpa sau chiar o pompa de apa de mici dimensiuni. Vezi pe unde s-a infiltrat apa si acopera crapaturile.
Repara ferestrele

Inspecteaza ferestrele casei si vezi sa nu aiba crapaturi pe unde ar putea sa intre curentul. Daca ai ferestre de lemn, incearca sa faci un efort si sa-ti cumperi ferestre din termopan. In timp, oricat de bine ar fi tratat, lemnul se deterioreaza.

Sursa: www.acasa.ro
Sursa foto: remindernews.com

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult