Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Sfaturi pentru urmatorul tau proiect de acoperis al casei

Sfaturi pentru urmatorul tau proiect de acoperis al casei

Daca acoperisul casei are nevoie de reparatii si doresti sa realizezi toata munca singur, este in interesul tau sa tii cont de urmatoarele sfaturi, pentru a economisi timp si bani.

Primul lucru pe care trebuie sa nu uiti sa il faci atunci cand incepi un proiect de acoperis este sa te asiguri ca vei construi un fel de bariera de protectie pentru apa si gheata, in special in jurul cosului de fum si a luminatoarelor. 

Un alt aspect important este ca toate materialele folosite in proiectul acoperisului casei sa fie uscate, altfel poti compromite intreg proiectul.

Daca este nevoie ca acoperisul verandei sa fie de asemenea inlocuit, foloseste doar trei sferturi de placaj si asigura-te ca spatiul dintre placaje este cel potrivit, pentru ca lemnul sa se extinda. Marginile de cornisa sunt o parte importanta a proiectului de acoperis, iar sfaturile noastre in aceasta privinta sunt ca acestea sa fie instalate nu doar pentru a  oferi o nota de finisare, dar si pentru a mentine locul rezistent la apa.

Este important ca marginile de picurare sa fie plasate pe streasina, precum si materialul pe care este pus sa aiba o bariera de protectie. Un alt lucru cheie de retinut este ca marginile picuratorului sa fie bine prinse de acoperis.

Persoanele care locuiesc langa mare ar trebui sa ia in considerare aceste sfaturi daca vor ca munca depusa sa fie sigura si sa foloseasca mai multe cuie pentru a fixa sindrilele.

Nu va sfatuim sa incepeti un proiect de acoperis in timpul ierni sau la inceputul primaverii, ci la sfarsitul primaverii si in toata perioada verii. Cel mai tarziu ar trebui sa terminati aceste renovari de acoperis la inceputul toamnei, deoarece acesta are nevoie de timp inainte de a veni iarna.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult