Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Strategii in renovarea acoperisului

Strategii in renovarea acoperisului

Renovarea acoperisului reprezinta cea mai buna solutie daca doriti ca acoperisul casei sa mai reziste ceva ani si, astfel, prin repararea stricaciunilor evitati inlocuirea completa a acestuia si economisiti banii ce-i puteti folosi in alte proiecte.

Serviciul de renovare a acoperisului poate fi cautat pe internet, firmele specializate in acoperisuri oferindu-va un plan de renovare personalizat, in functie de bugetul pe care il aveti. In cazul in care situatia acoperisului locuintei dvs. nu este atat de grava, puteti efectua personal micile reparatii ale acoperisului.

Pentru a asigura o imbunatatire clara a aspectului si sigurantei casei, renovarea acoperisului ar trebui realizata de catre persoane specializate, care cunosc cele mai bune optiuni de materiale si metode pentru a duce la bun sfarsit un astfel de proiect. Sunt folosite membrane de acoperis si rasina de calitate pentru ca acoperisul casei sa fie protejat multi ani.

Renovarea acoperisului imbunatateste aspectul intregii proprietati, dand un plus de valoare acesteia. Un lucru important este folosirea materialelor si a culorilor potrivite pentru a se potrivi cu stilul casei.

In cazul unui acoperis din tigla ceramica, exista o tehnica clar definita pentru proiectul de renovare al acoperisului. Aceasta implica:

  • indepartarea vechilor tigle si a mortarului;
  • indepartarea si rearanjarea coamelor imediat dupa curatarea acestora;
  • asezarea stratului nou de mortar;
  • aranjarea coamelor peste stratul de mortar;
  • pozitionarea coamelor cat mai bine pentru a asigura siguranta si durabilitate acoperisului.

 

Foarte important in cazul renovarii acoperisului este folosirea mortarului in aceeasi nuanta cu tiglele, pentru a nu distruge aspectul acestuia. Daca va ganditi cum puteti sa oferiti un plus de valoare locuintei, este momentul sa investiti intr-un poiect de renovare al acoperisului.

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult