Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Tigla metalica pentru un acoperis optim

Tigla metalica pentru un acoperis optim

Tigla metalica este una dintre cele mai populare variante de acoperis pentru constructii, insa nu orice produs iti garanteaza rezistenta si utilitatea maxima in timp. Sistemele metalice au caracteristici tehnice si calitati care si-au demonstrat performanta in orice conditii climatice, insa este important sa stii exact cum sa alegi cea mai buna tigla metalica pentru casa ta.

Evolutia tehnologica si-a spus cuvantul si in domeniul constructiilor, de aceea beneficiezi in prezent de solutii de ultima generatie pentru un acoperis optim al casei. Tigla metalica se monteaza usor si rapid, rezista la ger, la caldura, la intemperii si este usor de adaptat arhitecturii constructiei.


Tigla metalica, caracteristici esentiale

Tigla metalica care imita forma tiglelor clasice avantajeaza constructiile pentru locuit. Atunci cand alegi tigla metalica, ai grija ca ea sa poata fi montata peste acoperisul vechi, in caz de renovare.

 

Greutatea optima este de aproximativ 5kg/mp, pentru un montaj mai simplu si mai rapid, dar si pentru efectele favorabile asupra structurii cladirii (reducand costurile acesteia). Tigla cu o durata de viata testata cat mai mare este de preferat, intrucat straturile sale sunt concepute pentru o rezistenta sporita impotriva coroziunii si a dezastrelor naturale. Spre deosebire de tigla de beton sau ceramica, cea din metal etanseaza mai bine si este mai rezistenta in fata vantului.

Verifica daca tigla metalica este protejata impotriva coroziunii si rezista la vant, ploaie, zapada abundenta, incendii sau cutremure. Serviciile oferite de furnizorul de material pe care il alegi sunt si ele extrem de utile, informarea si consultarea prealabila fiind doi pasi cruciali pentru reusita lucrarii, dar si pentru evitarea risipei financiare.


Sursa: www.acasa.ro
Sursa foto: www.metal-roofing.com

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult