Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Tigla metalica

Tigla metalica

Greutatea mica este considerat principaul atuu al tablei tip tigla si din acest motiv capacitatea portanta a sarpantei poate fi mult mai mica.

Acoperisul fabricat din tigla metalica este rezistent la intemperii, nu se crapa si nu se fisureaza si nu necesita curatarea de muschi si licheni care se formeaza, de obicei, pe acoperisul din ceramica.

In ceea ce priveste montajul, trebuie sa stiti ca tiglele metalice pot fi montate direct pe eternita sau azbociment, fara ca structura de rezistenta sa fie consolidata prin fixarea cu suruburi de invelitoarea veche.

"Tiglele" pot fi din otel zincat la cald, invelit cu un strat elastic si rezistent la intemperii, care asigura protectia anticoroziva si isi pastreaza culoarea.


Sursa: www.casamea.ro

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult