Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Trei lucruri pe care orice proprietar ar trebui sa le stie despre acoperisul casei

Trei lucruri pe care orice proprietar ar trebui sa le stie despre acoperisul casei

V-ati mutat recent intr-o casa noua? Stiti cat este de veche casa sau, mai exact, cat de vechi este acoperisul casei? Daca v-ati mutat intr-o casa nou construita sau deja existenta, sansele de a afla de veche este structura acoperisului sunt destul de mici. Chiar daca ar trebui sa stiti toate detaliile despre casa dvs., acest lucru nu inseamna ca nu va pot scapa anumite detalii. Cu toate acestea, ar trebui sa realizati faptul ca pot exista consecinte grave sa nu stiti daca acoperisul va ceda sau se va destrama, in special pentru siguranta dvs.

Primul lucru pe care ar trebui sa il cunoasteti este cand a fost acoperisul casei reparat sau instalat. Chiar daca anumite informatii sunt greu de obtinut, in functie de cat de veche este casa, ar trebui sa aflati cand a fost instalat acoperisul. Ca rezultat, puteti determina sau ajuta o firma ce ofera servicii de acoperis cu informatii despre acoperisul casei, ce pot include potentialele pericole in urma materialelor utilizate. Un alt lucru pe care fiecare proprietar de casa ar trebui sa il stie este calitatea materialelor folosite.

La fel ca pentru orice produs, sunt puse la dispozitie informatii despre produsele recomandate a fi folosite si despre cele care nu mai reprezinta o solutie viabila in momentul actual. Acelasi lucru este valabil si pentru materialele folosite pentru acoperisul casei. Puteti cauta personal aceste informatii, dar cel mai bine ar fi sa sunati o firma specializata in acoperisuri pentru a arunca o privire si a va sfatui care este cea mai buna solutie pentru nevoile dvs.

Sa spunem ca trebuie sa inlocuiti o portiune din acoperis, insa nu trebuie sa fiti convins sa cheltuiti mai multi sau mai putini bani decat este necesar. Trebuie sa tineti cont de aspectele financiare, cat si de calitatea produselor, inainte de a lua decizia de achizitionare a acoperisului.

Chiar daca nu va dati seama, sunt multe responsabilitati pe care le aveti atunci cand detineti o casa. Este imperativ sa acumulati cat mai multe cunostinte despre casa dvs., mai ales despre structura si acoperisul acesteia.

Atunci cand vine vorba despre acoperisul casei, sunt trei lucruri de care trebuie sa tineti cont si anume: cand a fost inlocuit sau reparat, calitatea materialelor folosite pentru realizarea acestuia si faptul ca materialele costisitoare nu corespund intotdeauna cu nevoile acoperisului dvs.

 

Sursa foto: www.angieslist.com

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult