Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Un acoperis pentru casa noua

Un acoperis pentru casa noua

Achizitionarea unei case este visul celor mai multi dintre noi. Fie ca vorbim despre o casa in centrul orasului fie ca vorbim despre o casa la tara, orice achizitie de aceasta natura poate fi un vis devenit realitate.

Atunci cand ne construim sau cand achizitionam o casa trebuie sa fim foarte atenti la anumite detalii precum structura casei, fundatia si nu in ultimul rand acoperisul casei. Acoperisul este unul din cele mai importante elemente ale unei constructii intrucat cu ajutorul lui suntem feriti de ploaie, vant si alte fenomene ale naturii.

Si pentru ca un acoperis joaca un rol atat de important, este indicat sa apelam la ajutorul specialistilor atunci cand il montam sau renovam. Structura care sustine tiglele, fie ca vorbim despre tigla metalica sau tigla ceramica, trebuie sa fie extrem de rezistenta. Totodata, izolarea trebuie realizata dupa cele mai inalte standarde folosind doar membrane bituminoase si de izolare de cea mai buna calitate.

Orice acoperis are specificul lui, tinand cont de zona geografica unde este amplasata casa. Totusi, un lucru comun pentru toate acoperisurile este calitatea. Orice acoperisuri de calitate vor fi rezistente in timp si nu ne vor crea probleme!

 

Sursa: www.tigla-metalica.co


Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Acopero Serv recomanda tabla faltuita pentru o mai buna rezistenta a acoperisurilor

Atunci cand vremea ploioasa isi intra in drepturi si vantul este puternic, este foarte important ca orice acoperis sa fie rezistent.Este cunoscut faptul ca acoperisul unei case este de regula fragil si sensibil. In cazul in care acesta prezinta ...

mai mult

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Hotel Cismigiu sau hotelul cu povesti

Bucureştiul are multe poveşti frumoase. E de ajuns să faci o plimbare printre clădirile istorice din centrul capitalei şi le vei descoperi. Una dintre ele este cea a hotelului Cişmigiu.

Ştiu că ...

mai mult