Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Cu Acopero, nu cumperi un acoperis ci iti asiguri linistea.

Acopero, momentul cand acoperisul devine serviciu

acoperisuriACOPERO este o companie de top din Bucuresti in solutii si montaj sisteme de acoperisuri. Suntem foarte pasionati de ceea ce facem, motiv pentru care angajam numai profesionisti in domeniu si punem accent pe formarea continua a echipei. Ne dorim sa fim mereu la curent cu cele mai recente tehnologii, pentru a putea oferi clientilor nostri serviciile pe care le merita.

Scopul nostru este indreptat intotdeauna catre tine, clientul nostru. De aceea ne dorim sa iti oferim produse si servicii calitative, la cele mai inalte standarde.

Misiunea noastra este simpla: furnizarea de cele mai bune servicii posibile la cel mai bun pret posibil, cu cei mai  buni oameni si in cel mai eficient mod.  

Ceea ce oferim noi este informatia corecta, masuratoarea exacta, montajul rapid si mentenanta completa. In plus, ne sfatuim si iti prezentam cele mai bune solutii, te invatam si iti aratam concret ce inseamna fiecare alegere.


 

Nu suntem vanzatori de invelitori, ci parteneri pentru oferirea solutiilor.

De cele mai multe ori cauti un producator de renume dar, de fapt, ai nevoie de un furnizor de servicii.  Firma ACOPERO este specializata in solutii si montaj sisteme de acoperisuri.

Vrei un acoperis? Iti oferim cateva sugestii:

  • Monteaza o data si il vei avea tot timpul;
  • Monteaza corect, si nu vei avea nevoie de modificari;
  • Monteaza un acoperis care ti se potriveste si nu vei considera ca s-a demodat;
  • Monteaza nu cu cel mai mic pret, dar nici cu cel mai mare, ci cu cel corect, care iti ofera satisfactia maxima si confortul total.

 

Asta facem noi si in asta excelam. Tu bucura-te de un acoperis protector si un camin linistit.


Nu cauta doar un producator de elemente pentru invelitori care iti va recomanda un dealer zonal. Cauta un montator, o echipa de mesteri cu experienta, cauta-ne pe noi si proiectul tau va deveni proiectul nostru.
 

 

Cu Acopero nu cumperi un acoperis, ci iti asiguri linistea.