Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Garantat

Ce asigurare oferim clientilor nostri?

  • Produs de calitate;
  • Serviciul va fi gata la timp;
  • Costurile finale nu vor depasi contractul;
  • 5 ani garantie pentru manopera.

 

ACOPERO ofera clientilor garantie pentru materiale, tabla faltuita, tigla metalica etc., (acordata de producatorul acestora) si pentru manopera, asigurand astfel interventie sigura si rapida in cazul unor eventuale probleme. Mai mult decat atat, la trecerea unui an de la finalizarea montajului, personalul specializat inspecteaza invelitoarea pentru depistarea /remedierea unor eventuale defecte (in cazul in care exista, acestea se manifesta cu ocazia trecerii unui ciclu complet de anotimpuri).

garantie acoperis

Serviciile oferite de firma noastra sunt bazate pe calitate si profesionalism, un client multumit fiind intotdeauna prioritatea noastra. Cu ACOPERO veti avea garantia unui acoperis sigur si rezistent pentru mult timp!


In general, garantia acordata de producatorii seriosi este de 10-15 ani si cu durata de viata aproximativa de 40-50 de ani. Trebuie sa fim constienti ca vopseaua de protectie se decoloreaza in functie de expunerea la soare, dupa 8-10 ani.


ACOPERO utilizeaza cele mai bune si calitative materiale de pe piata de profil.  De asemenea, echipa noastra se ocupa si de renovari acoperisuri.