Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Masurat

Serviciul de masurare a acoperisului casei dumneavoastra presupune deplasarea unei echipe ACOPERO la fata locului si efectuarea masuratorii proiectului fara perceperea vreunui tarif.


Atat in cazul constructiilor noi, cat si atunci cand este vorba despre renovarea acoperisului vechi, indiferent de materialul folosit pentru acoperisul casei dumneavoastra: tigla metalica, tigla ceramica sau tabla faltuita, o masuratoare realizata la fata locului constituie certitudinea faptului ca necesarul de materiale este intocmit fara abateri si respectand configuratia existenta. Astfel, elementele care vor forma invelitoarea vor fi optimizate si calculate corect.


Aceasta va da si dumneavoastra certitudinea ca va veti putea incadra intr-un buget comunicat la demararea lucrarii.

 

Cum puteti masura singuri acoperisul casei:


In cazul in care va este frica de inaltime sau acoperisul este abrupt, exista o metoda de a masura acoperisul fara a va expune vreunui pericol. Trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta masuratoare nu este tocmai precisa, insa este de ajuns pentru a avea o estimare.


Mai jos va vom enumera pasii pentru efectuarea masuratorii:


1.  Desenati o diagrama a acoperisului pe o foaie de hartie. Marcati fiecare sectiune a acoperisului. Veti nota pe diagrama masurile pentru a calcula mai usor dimensiunea acoperisului.  Vazand  locurile si ceea ce ati masurat, va va fi mult mai usor sa duceti la capat acest proces.


Masurare acoperis


2. Gasiti zona cu sectiunile triunghiulare. Nu este atat de greu pe cat va inchipuiti. Aria unui triunghi este jumatate din lungime ori latime (L x W / 2). Folositi o banda de masurare pentru a calcula lungimea stresinii si lungimea stresinii de la centru catre coltul opus. Inmultiti aceste numere si impartiti la 2. Marcati acest numar pe diagrama ca numarul de metrii patrati pentru aceasta sectiune.


Masurare acoperis


3. Determinati numarul de metrii patrati a sectiunilor rectangular. Folositi banda de masurare pentru a stabili lungimea si latimea sectiunilor patrate. Inmultiti aceste doua numere si veti obtine totalul de metrii patrati pecare ii veti nota pe diagrama.


Masurare acoperis


4. Obtineti numarul total de metrii patrati. Adunati numarul de metrii patrati pe care i-ati notat pentru fiecare sectiune. Suma acestor numere este totalul de metrii patrati ai acoperisului.


Masurare acoperis


5. Calculati cantitatea de materiale de care aveti nevoie. Materialele pentru acoperis se determina impartind numarul de metrii patrati la 100.


Masurare acoperis