Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Montat

montare acoperisAcoperisul casei noastre este foarte important, acesta reprezentand primul element de aparare impotriva capriciilor naturii. Este necesar ca acoperisul sa fie montat de catre o echipa formata de profesionisti in domeniu.
Instalarea invelitorii  se face pentru o perioada cat mai mare de timp si trebuie realizata foarte bine. Montatorii nu trebuie sa faca abstractie de la regulile specifice instalarii, deoarece exista posibilitatea de a instala gresit invelitoarea, motiv ce va pune la indoiala calitatea acoperisului.


Este recomandat sa lucrati cu o firma specializata in montarea sistemelor de acoperis, pentru a beneficia de o garantie reala. Stricaciunile care pot aparea in urma infiltratiilor prin sistemul de acoperis pot costa mult mai mult decat costul de angajare a unei echipe profesionale.

In timpul montarii trebuie sa acordam o atentie marita calitatii materialelor precum si a accesoriilor pe care le utilizam. Chiar daca vorbim despre montarea unui acoperis pentru o locuinta privata sau realizam un proiect mai complex, intotdeauna este necesar sa avem la indemana solutii  aplicabile, indiferent de situatia care se iveste. Spre exemplu, tigla metalica este materialul ce garanteaza un acoperis perfect datorita duratei de viata foarte mari (50 de ani).
 
O lucrare de montaj a unui acoperis dureaza in functie de gradul de complexitate al lucrarii, conditiilor in care se desfasoara precum si experienta echipei.

Montare acoperis

Acoperisul joaca un rol important in confortul, siguranta si estetica unei case. Atunci cand ne dorim sa avem un acoperis stabil si rezistent trebuie sa folosim cele mai bune materiale disponibile pe piata.

In ziua de astazi, cea mai populara alegere a devenit tigla metalica. Acest tip de tigla imbina calitati precum: rezistenta, flexibilitatea, greutatea redusa si montajul facil. Tigla metalica reprezinta solutia optima atat pentru constructiile noi, cat si pentru acoperisurile vechi. Cand ne dorim sa efectuam montajul unui acoperis, cea mai buna alegere este cu siguranta tigla metalica.

Montajul unui acoperis tip tigla metalica se realizeaza in urmatoarea ordine:

 • Montajul foliei anticondens si al caroiajului de sipci;
 • Se stabilesc scurgerile si se monteaza jgheaburile;
 • Se monteaza ferestrele de mansarda;
 • Se monteaza bordurile streasina si doliile;
 • Se monteaza foile de tigla metalica sau tiglele (beton/ceramica) si se imbraca cosurile;
 • Se monteaza profilele de tinichigerie standard si special(bordure fronton, borduri la perete, coame, capace, atice);
 • Se monteaza burlanele.

Atunci cand un acoperis este rezistent si de calitate si ne ofera o protectie buna atat termica, cat si fonica, atunci trebuie sa stim ca am facut alegerea perfecta. Garantia unui astfel de acoperis este de 100%.

Fie pe baza unui plan al invelitorii, fie pe baza releveului obtinut la fata locului (masuratoare) se intocmeste de catre specialistii ACOPERO o oferta optimizata strict pentru acoperisul casei dvs. Aceasta cuprinde elemente ale unui sistem complet, personalizat in functie de tipul de acoperis, configuratie, specificitate, indiferent de materialul ales: tigla metalica, tigla ceramica sau tabla faltuita.

Clientului ACOPERO i se ofera dupa caz, servicii de consiliere / consultanta de specialitate cu privire la alegerea produselor potrivite, montaj acoperis, mentenanta. Dupa acceptarea ofertei inaintate clientului se vor demara urmatoarele activitati:

 • Livrare marfa - produsele sunt livrate fara cheltuieli suplimentare din partea clientului, fiind ambalate compact. Acestea necesita spatiu mic de depozitare, neconstituind un incovenient pentru buna desfasurare a lucrului in santier;
 • Montaj - aceasta operatiune se executa cu personal de specialitate;
 • Receptia lucrarii;
 • Servicii mentenanta - eventual, ca si serviciul post-montaj, la cerere, ACOPERO asigura lucrari de intretinere ale invelitorii, in special ale sistemului de colectare apa pluviala. De asemenea, ne ocupam si de renovari acoperisuri.