Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Creare deviz

Creare deviz

Daca planuiesti sa iti instalezi sau sa repari acoperisul casei, primul lucru de care ai nevoie este un deviz, esential inainte de a-ti face un plan de actiune.

Sunt numeroase formule pentru estimarea costului de constructie al unui acoperis, in functie de structura si marimea acestuia. Aceste formule se dovedesc a fi eficiente, in urma testarilor multiple rezultand valori reale pentru costul acoperisului.

Devizul este realizat fie pe baza unui plan al acoperisului, fie pe baza masuratorii la fata locului. Specialistii Acopero garanteaza o masuratoare precisa si un cost corect, in urma unei oferte optimizate si personalizate pentru proiect.


creare deviz acoperis

creare deviz acoperis

Pentru  ca un deviz sa fie cat mai exact si mai transparent, acesta trebuie sa fie detaliat si sa contina urmatoarele:

  • manopera
  • materiale si echipamente
  • transport
  • utilaje

Prin efectuarea devizului se poate stabili costul materialelor folosite pentru construirea acoperisului, dar si a altor materiale conexe.

 

In functie de estimarile primite, iti poti stabili un buget si demara proiectul.

Tabla faltuita

Tabla faltuita

Echipa Acopero va recomanda un acoperis care va ofera posibilitati nelimitate. Elegant si versatil, acoperisul din tabla faltuita se adreseaza tuturor gusturilor, indiferent ca vorbim despre case in stil traditional sau despre locuinte ...

mai mult

Tigla metalica

Tigla metalica

Tigla metalica reprezinta una dintre cele mai utilizate variante folosite astazi pentru acoperisurile proiectelor rezidentiale si nu numai. Pe langa forma estetica, ce da personalitate casei, acoperisul are rolul de a proteja locuinta d...

mai mult