Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Decopertarea acoperisului vechi

Decopertarea acoperisului vechi

Acoperisul este o parte importanta a casei ce nu trebuie neglijata, fiind nevoie ca, periodic, sa fie verificat, intretinut si renovat, pentru a evita problemele cauzate de intemperii sau de infiltratiile de apa.

Canicula, gerul, vantul, ploaia sau grindina actioneaza in mod direct asupra invelitorii unei case, aceasta fiind in permanenta expusa intemperiilor, care in timp ii pot afecta integritatea

Avantajele renovarii acoperisului sunt evidente. In primul rand, cheltuielile sunt mult mai mici decat in cazul inlocuirii complete a acestuia, asigurand astfel siguranta si protectia casei impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile, fara prea mari eforturi. Cheltuielile privind energia (care impovareaza bugetul oricarei gospodarii) pot fi reduse cu pana la 20%. Apoi, locuinta este valorificata estetic si modernizata, pretul imobilului fiind sporit considerabil.

Cea mai indicata perioada pentru a efectua lucrarile de renovare este de la inceputul primaverii pana spre sfarsitul toamnei. Prima operatiune care trebuie efectuata o constituie inspectarea acoperisului existent. In aceasta etapa se va constata care este starea partilor de dulgherie, a invelitorii existente si care sunt elementele care trebuie reparate sau inlocuite.


decopertare si renovare acoperis

Procedura de inlocuire a invelitorii presupune decopertarea acoperisului vechi si montarea celui nou. Este foarte important ca echipa care efectueaza aceasta lucrare sa fie una specializata deoarece lucrul la inaltime implica riscuri multiple. Prin urmare, trebuie sa fie acordata o atentie speciala dotarii cu echipamente de protectie, cum ar fi corzile fixe, castile si manusile. O lucrare de calitate nu poate fi executata fara schelele modulare. Acestea au o inaltime corespunzatoare, care poate fi reglata in functie de tipul casei.

La cerere, echipa Acopero poate asigura contra-cost serviciile de decopertare ale acoperisului vechi si degajarea acestuia de la fata locului (transport).


Invelitori beton

Invelitori beton

Invelitorile din beton reprezinta un produs similar ca si forma cu tigla ceramica, materia prima fiind insa betonul. O nota sporita de rezistenta, la care se adauga posibilitatea colorarii intr-o paleta larga de nuante. Posibilitatea al...

mai mult

Tigla ceramica

Tigla ceramica

Cu un aspect estetic placut si cu proprietati ce ofera avantaje incontestabile, acoperisurile din tigla ceramica pot fi o alegere buna pentru locuinta dumneavoastra.

mai mult