Contactati-ne
0749.266.014
office@acopero.ro
Vizitati-ne pe Facebook
0749.266.014
 

Solzi titan zinc

Solzi titan zinc

Solzi titan zinc – solutia pentru acoperisuri durabile.


Solzii din titan zinc sunt un material de foarte buna calitate, folosit la realizarea acoperisurilor cu rol de invelitori. Folosind acest tip de invelitori nu veti avea nevoie de un acoperis solid, asa cum se intampla de exemplu in cazul acoperisului cu tigla ceramica. Sunt usor de adaptat oricarei constructii, se remarca prin durabilitate si confera acoperisului un aspect placut si modern.Compania noastra va intampina cu o gama variata de invelitori pentru acoperisuri, printre care si solzi titan zinc. Aceste invelitori pot fi aplicate pe orice fel de suprafete, chiar daca sunt ondulate sau au un grad mare de inclinatie. Acestia se integreaza cu usurinta in arhitectura si decorul locuintei dumneavoastra, oferind eleganta intregului ansamblu. Mai exact, acoperisul din solzi titan zinc este asemanator celui din sindrila, dar cu o durata de viata mai mare. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, fiind o alternativa ideala pentru orice cladire. Duritatea acestora si tehnologia moderna prin care sunt confectionati solzii din titan zinc, contribuie la realizarea unor acoperisuri trainice, dar si cu un design deosebit. Modul de dispunere , cat si gama cromatica variata si formele diferite, ajuta la finalizarea oricarui proiect, indiferent de complexitatea sa.


Solzi titan zinc pentru acoperisuri cu stil.


Locuinta este spatiul unde ne petrecem cel mai mult timp si trebuie sa fie decorata si amenajata exact asa cum ne place, atat in interior, cat si la exterior. O locuinta confortabila, este o locuinta sigura si rezistenta, iar acoperisul joaca un rol important cand vine vorba de protectia casei impotriva zapezii, apei, vantului etc. Asadar, daca va doriti un acoperis durabil, usor de montat si intretinut, dar si accesibil, noi va oferim solzi titan zinc. Acestia se potrivesc cu orice tip de cladire, indiferent ca stilul acesteia este clasic sau futurist.


Acesti solzi titan zinc sunt disponibili in forme patrate sau rombice, dimensiuni si culori variate, ceea ce permite arhitectilor sa puna in valoare acoperisul oricarei cladiri. Aceasta invelitoare se prinde are un sistem de prindere in cleme, ceea ce asigura o fixare sigura si rapida. Insa, pe langa aspectul estetic impunator si flexibilitatea in utilizare, iata ca acesti solzi titan zinc ofera si longevitate acoperisului. Acestia mai pot fi utilizati si pentru hornuri de seminee sau margini de acoperis, datorita greutatii reduse si dimensiunilor potrivite pentru astfel de suprafete inguste.


Investeste cu incredere in solzi titan zinc!


Chiar daca acesti solzi titan zinc reprezinta o investitie semnificativa in comparatie cu alte materiale pentru acoperis, efortul dumneavoastra financiar se va dovedi extrem de satisfacator. O astfel de invelitoare va proteja casa de intemperii, vant puternic, infiltratiile apei sau alti factori daunatori. Achizitionand solzi titan zinc de la www.acopero.ro, beneficiati de calitate, rezistenta si intretinere facila. In acelasi timp, veti obtine un acoperis cu un design deosebit, care va schimba imaginea cladirii si va atrage privirile tuturor.

Creare deviz

Creare deviz

Daca planuiesti sa iti instalezi sau sa repari acoperisul casei, primul lucru de care ai nevoie este un deviz, esential inainte de a-ti face un plan de actiune.

mai mult

Decopertarea acoperisului vechi

Decopertarea acoperisului vechi

Acoperisul este o parte importanta a casei ce nu trebuie neglijata, fiind nevoie ca, periodic, sa fie verificat, intretinut si renovat, pentru a evita problemele cauzate de intemperii sau de infiltratiile de apa.

Canicula, ge...

mai mult